WINKEL INFORMATIE

Wij berekenen géén kosten voor het verzenden van je bestelling.

Alle bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen verstuurd.  Je bestelling is meestal de volgende dag in huis. Indien een tas niet op voorraad is staat dat vermeld bij het product. Zodra wij de tas weer binnen krijgen versturen wij hem direct.

Jazeker! Zodra wij je bestelling versturen, krijg je automatisch een e-mail met daarin een link voor de Track en Trace.

Ja, als je bestelling is betaald, dan krijg je automatisch een factuur meegestuurd in de betaalbevestiging.

Heb je betaald met Billink achterafbetalen, dan krijg je géén factuur van ons, maar ontvang je van hen een factuur.

14 Dagen zichtgarantie (Herroepingsrecht)
Bij Luanzo tassen heb je als klant 14 dagen na aflevering van de bestelling het recht om de koopovereenkomst te ontbinden. Je kan dit recht uitoefenen door ons daarvan een kennisgeving te sturen per post of e-mail.
In geval van ontbinding heb je de verplichting de ontvangen artikelen binnen 14 dagen na de ontbinding aan Luanzo tassen terug te zenden. Dit in de staat waarin je de artikelen hebt ontvangen, indien mogelijk in originele verpakking, compleet en ongebruikt.

Wanneer je, na 14 dagen, één of meerdere producten wilt retourneren zijn er de volgende mogelijkheden:

Het product wijkt af van hetgeen je besteld hebt
Wanneer je constateert dat het product dat je hebt ontvangen zichtbaar afwijkt van hetgeen je besteld hebt, dan kun je het aan ons retourneren. Wij zullen dan op onze kosten het product omruilen. Neem direct nadat je constateert dat je het verkeerde product toegezonden hebt gekregen contact met ons op via de e-mail. Neem het product in geen geval in gebruik. Alleen ongebruikte producten komen voor kosteloze vervanging in aanmerking.

Het artikel is beschadigd
Neem na constatering van de beschadiging altijd contact met ons op via de e-mail.

Klik hier voor de retour procedure.

BETAAL INFORMATIE

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af via het internet bankiersysteem van je eigen vertrouwde bank. Betalen met iDEAL is een samenwerkingsverband tussen de grootste banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot

Billink
Koop nu en betaal over 14 dagen. Billink voert voor Luanzo het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Paypal
Ook met je PayPal account kun je eenvoudig en snel afrekenen. Net als bij het betalen met iDEAL worden wij vrijwel direct geïnformeerd dat je je bestelling hebt betaald, waardoor wij je bestelling snel in behandeling kunnen nemen.

Creditcard
Heb je een creditcard tot je beschikking? Dan kun je ook hiermee je betaling in onze webshop voldoen. Net als bij het betalen met iDEAL worden wij vrijwel direct geïnformeerd dat je je bestelling hebt betaald, waardoor wij je bestelling snel in behandeling kunnen nemen.